earth hour

om åtta minuter äre dags för earth hour. alla lampor ska släckas i en timme. över hela världen den här gången va?! förra året vare bara i sydney. eller nått sånt. vet inte så noga. vet iaf att vi kommer släcka ner alla lampor här. eller snarare, mamma har redan gjort det.  så här sitter jag med ett tänt ljus och min bärbara dator, lite mysigt sådär. och i vardagsrummet sitter pappa och ser på herbie fulltankad som en liten unge.


nemas hoppning

ingen hoppning blev det. men jag vet inte. hade nog inte klarat det.

nu sitter jag och lyssnar på håkan på p3 star och dom spelade en låt nyss. verkligen hemsk. måste vara hans dåliga låt någonsin! riktigt besviken är jag. men resten av låtarna på skivan är säkert finemang!!!!

drömmar

jag har börjat drömma ungefär en miljon drömmar på samma natt. lite jobbigt äre faktiskt. får mig att sova sämre. inatt drömde jag bland annat att jag lyssnade på en skiva jag fått från pollux, med broder daniel låtar på. hur knasigt som helst. sen när jag satt där och lyssnar så skriver en tjej från min förra skola till mig på msn typ "BD ägerrrrrrrrrr <3" och sen frågar hon om jag vill följa med på bio. sen slutade den drömmen och jag börjar drömma nått nytt. en av de andra drömmarna jag drömde utspelade sig vid en sjö. jag, amanda och pauline var där. kanske några andra i klassen men det var liksom vi som var huvudpersonerna i drömmen. vi hade gummistövlar på oss och jag blev förbannad på amanda, verkligen jättearg, och kastade gummistövlarna på henne. fast dom hamna i vattnet. sen blev vi sams och amanda fiska upp stövlarna. och pauline babblade om att vi skulle till småland imorgon för att fira att camilla fyllde år. men jag behövde plugga och sa att jag inte kunde och då så började pauline tjata om hur ledsen camilla skulle bli om vi inte åkte. stört

whut

jag vet inte vad som hände med texten i nash inlägget. jag vet inte om ni ser det? men jag ser det iaf! skulle göra ett utropstecken, tröck på nått annat och så hux flux blev texten stor. men what the heck, i don't care! har ont i huvudet och 11.30 äre ridning. hoppning. benjamin. utan tyglar.

nash

det här är nash visningsbild. jag började skratta när jag såg den. för er andra så är det nog inte alls roligt. amanda ingår inte i er andra, för hon har en relation till nash. en mycket nära. en så nära man kan ha med en "drum'n'bass" psykopat.

äsch, jag vet inte vad jag skriver för bajs. men visningsbilden var kul!

289657-39


grävling och ont i ögat

har ont i ögat. råkade peta mig hårt som fan i det efter att ha sett en grävling. var inte för att jag såg grävling som jag peta mig i ögat utan för att jag höll i bruno som sprattlade som fan och då så pang bom flög fingret in i ögat med en jävla fart. mitt finger alltså. inte brunos. han har dessutom inga fingrar utan klor. men fingrar i ögonen är way much better than klor! plutten sprang löst. kunde dött. men jag fånga honom innan grävlingen. thank god <3

om lite mindre än två timmar drar jag och la familia till fjällen!

arcade fire

arcade fire är verkligen ett bra band. älskar dom! ångrar som fan att jag inte kämpade mer för att få med mig någon att gå och se dom med mig när dom var i stockholm. amanda har ju sagt i efterhand att hon ville? fan. skulle gått! because they're damn good!
killen med the broken glasses påminner mig lite om napoleon dynamite. nån som håller med?


tss

andra gången den här veckan som jag har döpt ett inlägg till snö. men what the heck, för det första ORKA RUBRIKER för det andra WHO CARES?!

påsklov nu iaf. fett nice!

snö

snöade som fan hela dagen i skolan. påvägen hem avtar snön mer och mer och väl hemma i stenhamra finns det nästan ingen snö alls. himlen är nästan blå och mamma meddelar att det knappt snöat nått alls här. knasigt!

tisdag

dagen började med att jag mötte elin på bussen. kunde inte prata med henne eftersom jag var tvungen att plugga psykologin som jag verkligen inte hade lyckats ta in. sitter och läser narins sammanfattningspapper hela vägen från stenhamra till brommaplan. brommaplan-svandammen läser jag metro. sen framme vid skolan. kemi som första lektion. inte direkt jobbig eftersom första kvarten gick åt att fylla i en enkät för mig. sen 10 vare samling i aulan. om sri lanka dagen. några cpn satt framför och garva åt owe när han prata om när han var med i tsunamin. tror iofs inte att det var det han snackade om dom garvade åt utan hans kläder. but still. fuck them!

lunch sen. jävligt pepprig mat! tänkte plugga psykologi innan matten. blev inte så mycket med det. pappa ringde, sa att uppgårds sjuksyster hade ringt och sagt att desirée var yr. fanns inte så mycket jag kunde göra åt grejen. gick på matten. mobilen ringde. svarade inte men ringde upp nummret efteråt. det var desirée. hon hade svimmat. stackarn! men mådde som tur var bra när jag pratade med henne. gjorde provet. narin och jag hade ett fusksudd. använde det inte. narin gjorde däremot. och jag gav ju henne svaret, så på sätt och vis använde jag ju det fast inte till min fördel. kände verkligen som att jag skulle skriva ett klart ig på provet innan, men tror nog jag klarar ett g. 

just det! fick tillbaka resultatet på matteprovet som jag tyckte gick skit, har jag för mig. men skit gick det inte. det gick vg+!!!!!

snö

alltså, det är värsta snön ute. nu! nu liksom! kunde inte snön komma under julen, under vintern?!!!! nu är man ju inställd på vår som fan, och så kommer det snö och blir plötsligt vinter igen. nu kan jag ju inte ha mina nya skor. men what the heck, tar dom ändå. kanske. vi får se. nu ska jag iaf platta håret, tror jag.

så äre

försov mig imorse. vaknade vid sju av att mamma kom in och frågade om jag hade försovit mig. mh sa jag och hon gick och jag forsatte sova. desirée kikade in och jag hade insett att jag mådde illa, faktiskt. lite ont i huvudet också. sa det till henne och låg och väntade på att mamma skulle komma in och fråga varför jag inte hade åkt till skolan. när desirée pös iväg till skolan kom hon typ, efter att desirée meddelat att jag mådde illa. hon kände på min panna. jag var varm. FAN VA BRA! så nu är jag hemma från skolan. gillar det!!!

elin

elin har länge varit min bästa vän men sen nu när vi började gymnasiet har vi glidit ifrån varandra. vi har inte direkt svårt att prata med varandra när vi väl träffar på varandra, på typ bussen, men vi umgås aldrig på fritiden längre.

idag skulle jag iaf ringa henne och insåg att jag inte kunde hennes hemnummer utantill. var tvungen att kolla min mobil. visst, kände ju igen det när jag väl läste siffrorna, men det ploppade inte upp av sig själv som det gjorde förut. det är synd. vi var ju trots allt bästa kompisar väldigt länge och ett tag tillbringade jag nästan mer tid hemma hos elin än hemma hos mig. borde kanske ringa henne oftare, börja umgås med henne. typ på helgerna, har ju ändå inte så mycket för mig då!

the end of the animal house

de två veckorna i djurhuset är nu över. så sorligt! vill aldrig att det ska bli måndag och vanlig skola!

muse

står i duschen. lyssnar på radio. bandit vare för dom prata om muse vilket lockade mig. någon hade vunnit biljetter till en spelning på måndag. på debaser medis. kollade upp det när jag var klar i duschen. det är ingen fucking spelning nu på måndag. vad äre för fittor som sitter och ljuger sådär. förlåt ordvalet men blir sur, OKEJ?!

födelsedagsbarn

killen fyller 29 år idag. grattis. förtjänar iofs då att kallas för man. kille är ju en liten skit. he's a man! my man <3

08f31665.jpg pete doherty image by zorro_on_doughnuts

fågelrummet imorgon

image38

död

hade nyss världens jävla mensvärk. alltså jag är seriös när jag säger att jag skulle kunna hoppa framför ett tåg. så jävla ont hade jag. visste inte vart jag skulle ta vägen. hade nån gett mig en kniv hade jag skurit upp handlederna som ett jävla emo barn.  har aldrig varit med om nått liknande. dessutom är jag jävligt dålig i magen. mamma började oroa mig dessutom när jag kom in och sa att jag hade ont i magen. " du har väl inte fått salmonella? " men nä " mensvärk ". men när man har salmonella blir man dålig i magen. jag har nog skitit minst fem gånger här hemma nu. börjar bli orolig. visserligen har jag ätit en hel del extra tabletter. extra som i tuggummimärket ni vet. de ha ren laxerande effekt. but it can still be fucking salmonella!

mensvärken är iaf borta nu, eller .. har fortfarande lite ont, men inte sådär extremt.

skumt

okej. har blivit dålig på det här. har inte orkat. djurhuset suger musten ur mig. hehe. men kul är det. terrariumet är som väntat inte lika kul. tyvärr. kul att mata syrsor liksom. och alltid jag. ALLTID. FUCK THE FUCKING SYRSOR.
öh, nu till det skumma! mamma ringde mig 11.30 angående mitt utvecklingssamtal, har egenltigen inte så mycket med det skumma att göra. varför hon ringde alltså. det skumma var att när jag tog upp min jacka med mobilen i till terrariet så började det ringa i telefonen. klockan var då 15.30. jävligt skumt, för jag ringde upp mamma senare när jag var ute från djurhuset och hade bättre täckning, och nej .. hon hade inte ringt mig! bara då 11.30. S K U M T

rubrik

första djurveckan är slut. den bästa. den i ladan och ute. vill inte in. terrarierummet är inte kul, inte fågelrummet. iaf inte som ladan och ute.

jag vill ha en chinchilla förresten!


håkan <3


ovanligt

idag var jag ute och promenera med en död mus i en sele. det kallades för berikning. fast det var inte berikning för mig, utan för timon, skolans iller. men inte fan ville han leka med den döda musen trots att jag försökte få den att bli kul. det han ville göra var att klättra på annas ben.

le animal house

djurhuset idag då. kom 25 minuter innan samlingen var, men trots det kom jag försent. sämst. schalallala. anyway. ladan vare som gällde för mig tillsammans med anna, therese grylling och rebecca.

under dagen har jag blivit mästare på att fånga marsvin trots deras ynkliga läten. alltså, dom låter fan som om dom ska dö. petade på ett av marsvinen (spökan, en långhårig fan men så jävla söt) och hon pep så högt så jag trodde att jag hade typ klämt henne under min fot. men så var ju inte fallet, tror ni jag är nån jävla djurplågare.

mallan då. hade fått kultingar. alla dog. hon var olycklig. skrek, eller iaf typ .. lite i början. HJÄRTEKROSSANDE!!

eftermiddagen tillbringades ute hos fåren. kan namnen på alla nu. typ. tamli, minsta lammet, är sötast. vi gav dom knäckebröd och sedan blev tova vårat offer för klövklippningen. fast hennes klövar behövde ju klippas, så det var inte förgäves.

orkar inte skriva mer. orkar inte läsa igenom. allt är säkert bara en jävla sörja. men tar bort det senare när jag har läst och insett att det bara är motherfucking shit!

satan

klockan är nu 03.52 och jag har sovit så jävla dåligt hittills. har nog knappt sovit alls. mer såhär, halvsovit. asjobbigt. kommer vara död som en jävla fisk imorgon. zombie! och nu när jag väl har vaknat är jag hur jävla pigg som helst, just nu. vet inte vad jag ska göra?!!!!!! om jag går och sover nu kommer jag vara jätte trött när jag ska upp igen, kl 05.30. men kul att sitta uppe då. ska iofs upp igen om 1,5 timme. men still, en och en halvtimme är ett tag det med.

äsch, jag tar och sover och så får jag hoppas på det bästa, dvs att jag kommer upp sen klockan halv sex.

hästpojken

lite lurigt det här med hästpojken. låter som om det skulle vara två tonårspojkar men så är det två vuxna män.


photoshop

har laddat ner testversionen av photoshop cs3 extended nu. eller imorse för att vara petig. har suttit en bra stund nu och försökt göra tejpbitar. har läst hur man gör på en sida, men det funkar ju inte. bajs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

morfar fyller iaf år idag. grattis!

imorgon är det skola. tråkigt. men djurhuset iofs. roligare än vanlig tråkskola. förhoppningsvis.

inte så sammanhängande inlägg det här. but i don't fucking care!

hemma

hemma från fjällen nu. 91 nya blogginlägg enligt bloggkoll.se
jag orkar iiiiiiiinte

RSS 2.0