sly and the gayz


made

amanda (aka Charles Ingvar Jönsson för tillfället) ville veta vad jag ville bli made till. svaret finns i hennes blogg, men för den som inte orkar kolla va svaret hora och med amanda som made coach! det här är seriöst också!

snart, om lite mindre än en timme, sätter jag mig på 176:an och åker iväg mot målet globen.

etologiprovet gick förresten bra, eller iaf hyfsat

ciao

skolan

nu pyser jag iväg till skolan snart. plugg på bussen äre som gäller för hela slanten, men jag är rätt bra påre!

torsdag

jag har blivit en aktiv bloggjävel! wow! amazing so to say!

idag äre vip föreställning av globen horse show som gäller. v i p, very important person, stämmer in på mig som handen i handsken.

men innan detta äger det fasansfulla etologiprovet vars ungefär halva ens betyg avgörs på. det suger, vi lärde oss ju knappt något på skansen och varför ska då halva betyget baseras på en sån liten fjutt del?!!

aja, nu ska jag ta en dusch och slänga med mitt långa vackra blonda hår (som jag inte har) som i en loreal reklam, eller kanske wella?

abo

jag bara skoja, jag kan knappt plugga i 1 minut

etologi

kollade på made idag, även fast jag borde plugga, men jag är inte en sån person som kan plugga timmar i sträck. jag kan knappt plugga koncentrerat i 20 minuter. galet.

iaf, tillbaka till made! det var en kille, som för en gångs skull såg bra ut, som ville bli konståkare. tänkte på  narin då, undra om hon kollade?

egentligen vare inte så mycket jag ville säga med att jag kollade på made. but, i wanna be MADE till en massa saker!

nu ska jag plugga mer etologi, sen är det heroes!

peace & love

första bandsläppet till peace & love finns på deras hemsida nu! än så länge inga band jag direkt lyssnar på, men sex pistols! det är fan ballt! åker jag till peace & love nästa sommar kommer jag lätt försöka se dem, om ingen annan vill så anmäler sig säkert pappa som frivillig, haha.

nu ska jag plugga etologi, roligare att plugga än fysik, men fortfarande inte kul eftersom jag inte förstår vad som kommer på provet! aja, tjillevippen

lars winnerbäck och miss li



kolla klippet! det är roliga är att det ju faktiskt låter som lars winnerbäck och miss li

mystery solved

mysteriet med det borttappade användarnamnet är löst nu. danielle emmy gredin svensson gav mig svaret, och jag förvånades över att hon mindes det, men så kläckte hon ut lösningen, och den löd som så att hon hade tryckt på "Glömt lösenord" och fyllt i sin e-mail och på så sätt fått sina inloggnings uppgifter. sedan hade hon loggat in, kollat sin gästbok där det fanns inlägg från mig, och på så sätt klurade hon ut vad jag hette.

nu äre tävlingar på p3 star som gäller för hela slanten!

p3 star

den som vet vad jag heter på p3 star får en korv med mos och till och med ketchup och senap

tisdag

tisdag, tisdag du vackre tisdag. okej?

funderar på att svara farfar, men vad ska jag skriva? je ne sais pas, men jag kokar nog ihop något.

mina läppar är fortfarande torra, dock inte lika torra som igår, vilket är ett framsteg, men fortfarande jäkligt torra!

ciao

farfar

nu har jag ätit, en smörgås. men jag är sjuk, då behöver man inte äta mer än en smörgås. kollade nyss min hotmail och där låg det bland skräpposten som vanligt ett mail från mailbox, jag läser dom aldrig men har inte orkat säga upp prenumerationen, eller vad det nu är. sen så låg det även ett mail om en bekräftelse från blueberry om att dom hade skickat deras broschyr, men det var inte det som var det viktiga, det viktiga var mailet med rubriken "Blogg från Farfar". det var från farfar.
"Idag tog vi  som vanligt en promenad på ca 6000 steg ( ca 3 km) Sedan gick jag på Nautilus gym i badhuset medan Farmor gjorde nytta hemma." han motionerar mer än mig, lite pinsamt.

tack farfar för mejlet, även fast han inte läser det här, men ska svara honom sedan efter jag har läst artiklarna som han tyckte jag skulle läsa, hehe <3

förresten är mina läppar torra som fnöske, inte så kul


äta

nu går jag och äter lunch! tjarå


skansen

idag gjorde jag etologiarbetet till skansen, även fast anna och amanda redan har gjort det. men min är avancerad och bättre än annas iaf, inget fel på annas .. men hennes texter gick in i varandra. amandas vet jag inte hur den ser ut.

aja, ge mig skansen igen!!!

image8


björn gustafsson

björn gustafsson är bäst, ingen protest. han är söt dessutom!

det är ett vattenfall i min högra näsborre igen, inte så kul, och så tror jag jag har feber, inte heller så kul. jag tror inte jag åker till skolan imorgon. det blir första dagen jag är sjuk och hemma den här terminen, tror jag. är ganska så väldigt säker.
 
förra höstterminen var jag sjuk jätte mycket. på utvecklingssamtalet sa peter att dom hade haft möte om mig pga min frånvaro, men eftersom jag inte låg illa till i några ämnen så vare inte direkt någon katastrof i att jag hade dålig frånvaro. däremot så sumpade det mina chanser för ett mvg i datorkunskap. det sög!

this is the sound of settling


söndag

min näsa är som ett jäkla vattenfall. inte så kul

lördag

idag skulle pauline sovit här. skulle. men nu äre så att jag blivit sjuk. ont i halsen, magen och illamående är de syndrom jag lider av.

fredag hela veckan

westlife på fredag hela veckan, eheheh!

bob hund

enligt rykterna har amanda riktigt sopat undan sin blonda oskyldiga stil för en mer alkis stil ( för att det inte ska misstolkas så är det väldigt överdrivet, okej?). vart tog egentligen den där blonda tjejen med rosa gina tricot tröja och ljusblåa jeans vägen? hon som blev tyst när pauline gick iväg på toa (påstår inte att jag pratade då, men det hör ändå inte hit) det var tiders det, lite oldie att säga så om händelser för bara lite mer än ett år sedan, men det känns gammalt som korvstroganoff!

förresten, bob hund är balla grejer det




.

vissa dagar längtar jag inte alls till livet efter gymnasiet, vissa dagar önskar jag att jag aldrig blir äldre. idag är inte en sån dag, idag vill jag bara gå ut gymnasiet, kunna resa iväg, bort från sverige och allt och hjälpa till med det som är viktigt!

hej då!


saco - student mässa

idag var jag på student mässan i älvsjö. samlade på mig en jävla massa information, allt kommer säkert inte bli läst, men en av broschyrerna har redan blivit läst och jag blev inspirerad som fan.

Ecuador

2-6 månaders äventrysresa med spanska, kultur och volontärsarbete
Upplev forsränning, kajakexpedition till droppstensgrottor och en mountainbiketur till världens högsta vulkun. Åk på djungelexpededition, plugga spanska och arbete i miljöprojekt på Galapagosöarna

alltså, låter hur kul som helst, minus spanskan dårå. men miljöprojekt på Galapagosöarna!! det är sånt jag vill jobba med när jag blir äldre, rädda djuren och naturen, inte fan vill jag sitta på nått jävla kontor och knappa på en dator dagarna i ända, det har jag gjort tillräckligt i mitt 17 åriga liv.

det dåliga med det hela är att det kostar, vad har jag inte kollat upp än, men gissar på en hel del, så först måste jag vill hitta något simpelt jobb på konsum så jag kan skrapa ihop lite pengar och sen så småningom hålla på med miljöprojekt på heltid.

fiskpinnar

idag åt jag fiskpinnar, som var formade. en var formad till en delfin, mindre kul för det känns fel att äta en fiskpinne som är formad som en delfin. eller okej, jag ljuger, jag tänkte inte ens på att den var formad som en delfin. men skulle det vara en riktigt delfin skulle det känts fel att äta, jag skulle inte ens ätit!!! stackars alla andra fiskar, nu får jag dom att framstå som mindre värda, fast .. delfin är väl inte ens en fisk utan ett däggdjur?

stolt kossa

sprang hela spåret idag, utan avbrott till gång! är fett stolt över mig själv, brukar nästan aldrig klara att springa spåret konstant utan bryter alltid av till gång (låter som jag pratar om en häst)

tror den stora anledningen till att jag springer hela spåret är att pappa springer brevid mig, och jag vill inte visa mig svagare än honom, hehe. men han har typ grymma konditionen.

nu ska jag käka och sen senare äre HEROES!

brommaplan

idag vare stopp i brommaplan, men jag är bäst och kom precis när bussarna börjat gå igen!
tjarå

modest mouse

satt här och lyssnade på modest mouse och så fick jag helt plötsligt för mig att kolla in någon av deras videosar. jag går in på youtube.com och söker på modest mouse och väljer första videon, som är dashboard och till min förvåning så äre en video som jag för länge sedan såg på mtv och tänkte "bra band!" men sen glömde bort vad bandet hette. aja, kanske inte så kul .. men jag tyckte det!

här kommer videon också
 

idag

idag så vare fika med old 9b girls! fast bara en liten del av den, bestående av elin, danni, susanna och såklart jag själv. det gör inte så mycket att det bara var vi eftersom det är den del jag umgicks mest med av 9b.

vi möttes på 13.45 bussen mot brommaplan. elin och danni satt redan där, och i svanhagen kom även susanna på. vid brommaplan byte vi till tunnelbanan och gick av i t-centralen, in till åhléns där elin skulle kolla efter en väska, ner i tunnelbanan igen, röda linjen en station till östermalms torg där vi råkade gå upp fel så vi fick gå runt en bit innan vi nådde destination fika på café madeleine, som är ett dyrt ställe.

trevligt vare!

igår

jag vill inte skriva om i fredags förrens jag överfört alla bilder från kameran till datorn, så, istället berättar jag om igår!
som vanligt på fredagar innebär det att runt 10.30-11.00 skjutsar (rätt stavat?) mamma upp mig till stallet. vanligtvis brukar hon även stanna kvar men den här dagen skulle hon stöpa ljus bara några hundra meter längre bort. så jag blev alltså själv i stallet, med en häst som redan var sadlad eftersom ridlärarna gör det på honom då han är känslig. eftersom sirocco redan var sadlad, och står i en box gick jag och hälsade på pinoccio istället, som bet mig i benet, den jäveln! senare när jag skulle tränsa sirocco bet han mig i magen, vad vill hästarna mig?!!

iaf, ridpasset bestod av hoppning, äntligen! jag började rida i den här gruppen i början av terminen, och vi har inte hoppat sen dess.

efter ridpasset, som gick bra förutom att jag hade för tjocka strumpor i skorna som gjorde det hela lite stelt, så knallade jag iväg till färentuna parken, eller vafan den heter, för att hjälpa mamma att stöpa ljus så vi kunde komma hem snabbare, eftersom vi var bortbjudna till täby. väl där så var det bara jag som doppade dom jävla ljusen, kändes det som.

jag kom dit ungefär halv ett och halv tre var vi äntligen klara. rally kalle hem, duscha, åka iväg mot täby. i drottningholm ringer dom från där vi stöpte ljus och säger att vi fått med oss en väska som inte var vår, fan tänker vi för vi var redan en timme sena, men det fanns inte så mycket att göra än att vända om eftersom tanten som vi snott väskan ifrån hade sina nycklar där. resan hem och upp till färentuna tar en timme extra så vi kommer till täby 16.45, och från riktiga början var det sagt att vi skulle vara där 13.30. lyckat. sen så var inte ens födelsedagsbarnet där eftersom han blivit sjuk och låg hemma. aja, trevligt var det iaf. vi kollade på dia bilder, både gamla och nya. jag ser galet annorlunda ut på bilderna från 2005, mittbena och långt hår, helt galet!

galet långt inlägg också!

skansen, dag två

andra dagen på skansen. den här dagen hann jag komma med en tidigare buss, efter att ha kutat som fan! onödigt att jag sprang egentligen, för den fem minuter tidigare resulterade i att jag kom till skogens hus på skansen 20 minuter innan vi behövde vara där.

en snubbe, vid namn lars-erik, var vår lärare idag. han pratade, vi kollade på när lappugglorna fick mat, träffade på två kor och två getter som rymt innan vi kom tillbaka till skogens hus, vårat nya hem, där det var dags för mat. efter maten, som bestod av en baguette och en dubbelmacka med skinka, så var det lek dags. man kan inte tro att vi går tvåan i gymnasiet, men det gör vi! eller?

efter maten blev vi tilldelade djur som vi ska studera i 3 timmar + 2 timmar. jag, anna och amanda ville ha älgkon + kalv, men inte fan fick vi det utan fick nöja oss med gråsälarna. när alla fått en djurgrupp så var det dags att se järvarna, gråsälarna, uttern och knubbsälarna matas. sen var det tack och hej för idag.

och nu tänker jag inte skriva nå mer för jag skriver som en kratta.

små och söta <3


coldplay

image7

männen på den här bilden är orsaken till att jag inte är någon radiotönt som bara lyssnar på det som spelas på rix fm, nrj och såna där radiokanaler där de spelar ola, danny, darin, martin stenmarck och annan meningslös musik om och om igen.

coldplay var de första bandet jag började gilla, för dr. bombay, aqua och electric banana band gills inte.

coldplay var bandet som fick mig att gilla musik.

tack coldplay <3

bajs

skrev förut att jag tänkte skriva om de två konserterna jag var på i helgen, men jag tror jag ångrar mig. grejen är den att jag inte minns riktigt vad det var för låtar och så dom spelade, så det skulle inte bli något långt inlägg och då kan jag lika gärna strunta i det och skriva kort och gott att båda konserterna var jävligt bra.

skulle kunna lägga upp videoklipp från båda konserterna i något senare inlägg. så fåre nog bli!

idag var det skansen, från att ha trott att det var en vecka med praktiskt arbete till att få reda på att det var teori som gällde så var det väl helt okej ändå. lunchen var iaf bäst! det andra var sisådär, lodjuren vi kollade på gjorde mig bara hungrig med sitt morrande, inte på grund av att jag fick lust att äta dom, utan på grund av att morrandet lät som en kurrande mage.

nu slutar jag innan allt blir ännu mer osammanhängande!

05.40

tisdag idag = ställa in alarmet på mobilen på 05.40.

i vanliga fall trycker jag på snooze ungefär femhundraelva gånger, vilket resulterar i att jag vaknar till vid 06.30 och bussen går 06.55, oftast tänker jag att "äsch, kemin är inte så viktig så jag fortsätter sova en stund". men idag, idag steg jag upp 05.45! nästan så att det är värd en trumvirvel! har haft hur jävla mycket tid som helst att göra i ordning mig, men som vanligt fastnar jag vid datorn och gör inte allt som jag kommer på att jag måste göra i sista stund.

snart går bussen till skolan och den en timmes resan dit tänker jag ägna åt biologi för att öka chanserna till ett jävla mvg, vilket jag inte kommer få, men önsketänkande finns!

CIAO!

påminnelse

har tänkt, i hela två dagar, skriva ett inlägg, men alltid när jag tänker det har jag inte tillgång till dator och kan inte skriva det. eller så är det som nu, att jag ska iväg på träning, visserligen om en halvtimme .. men måste förberedda mig mentalt eller något!
aja, påminnelsen till mig själv är att skriva om de två konserterna jag var på i helgen. mer info kommer senare, haha

CIAO!

höstlov

snart är höstlovet slut och det har väl varit ungefär lika tråkigt som höstlov brukar vara. jag skulle inte sagt nej till att åka till fjällen, det hade säkert varit roligare att vara där uppe och inte göra nånting än att vara här hemma och inte göra nånting.
det enda bra med höstlovet var när vi va hemma hos anna + höstlovet faktiskt har gjort så att jag längtar till skolan där det iaf händer något! minus läxor och sånt dårå!

RSS 2.0