i'm not there

bio igår. i'm not there. filmen var inte i samma klass som control. det kan man knappast påstå. dom där "dokumentär" grejerna som kom fram ibland gjorde att jag nästan fick lust att sluta ögonen och somna. ingen riktig story var det heller, eller vare det?. men jag kan inte heller säga att det var den sämsta filmen jag har sett. absolut inte! skulle lätt kunna se den igen, dels för att jag såg så jävla dåligt där längst fram och dels för att den faktiskt var rätt bra. och vill jag se en film igen måste den nog iaf vara över medelbra. men sorglig? amanda, när var den sorglig?

iaf, efter filmen skyndade jag mig till tunnelbanan. hade två minuter att hinna ta tunnelbanan som gjorde att jag inte skulle få vänta alls vid brommaplan. när jag kommer ner på perrongen så stänger tunnelbaneskiten precis dörrarna. horor. satte mig på en bänk, drog fram ipoden .. inget ljud! blir riktigt deprimerad, hur fan ska jag orka åka hem nu liksom? men efter ett tag började det funka igen. kom till brommaplan fyra minuter efter att bussen hem hade gått. surt. ringde pappa "kan du hämta mig på ekerö?" såklart ett nej. fast, det var iaf fredag .. bussarna går oftare än på helgerna då + att klockan faktiskt inte var så mycket. men jag var kissnödig. 25 minuter senare kom bussen. 21.10, se, inte alls så sent men det är inte kul att sitta och vänta på en buss i 25 minuter samtidigt som man är kissnödig.

idag är det fjällen som gäller! pappa vill komma upp så pass tidigt att vi hinner med att åka skidor, dvs innan åtta för backen har kvällsöppet. grejen är bara den att alltid när vi ska åka iväg så blir pappa sur .. och galen. tror att han gör allting och klagar på oss för att vi inte gör något. gör vi nånting klagar han på att det är fel. detta brukar alltid göra så att tiden går, har vi sagt att vi åker 11 kommer vi iväg ungefär en timme senare.

dusch

förut duschade jag varje morgon. nu duschar jag bara varannan morgon. det är bra! både för mitt hår och för naturen! och för ekonomin. bra på alla sätt och vis skulle man kunna säga!

buller och bång

bång eller bong? anywayzzz, var ju inte det som jag hade tänkt och skriva om! utan det som kommer här under.

narin och pauline har sagt att jag både knackar hårt och smäller i dörrar snabbt. eller vänta, dom kanske bara har sagt knacksaken. och det var nog bara pauline förresten. hon sa ungefär som såhär "när det är någon som knackar hårt, då vet man att det är du louise". inte exakt den meningen, men samma innebörd. och det var narin som frågade mig en gång om jag var sur på henne eftersom jag smällde igen dörren så hårt. jag var inte sur, och det var inte meningen att slå igen dörren så hårt. det bara blev så. jag måste vara stark eller nått, för idag hände det igen .. jag smällde igen dörren med buller och bång! och efteråt tänkte jag på det där som pauline och narin sagt.

trött

är galet trött. förstår inte grejen. men iaf så har jag lyckats byta djurhusgrupp nu. bra! och orsaken till bytet var faktiskt inte något påhittat, jag vill faktiskt läsa psykologi a och har faktiskt gått på en lektion + pratat med sonja.

jag orkar inte biologin. den får gå som den går!


finaste musikvideon

det här måste vara den bästa och finaste musikvideon i hela världen!!!


svarsknapp

alltså. varför finns det ingen riktig "svarar knapp" här på blogg.se. varför ska jag behöva fylla i en damn kod i min egna blogg? eller det kanske finns en svarar knapp bara att jag inte hittar till den?
anyway! narin, jag är inte ledsen för det där! läs mitt svaret under din kommentar.

nu ska jag läsa klart de två, eller kanske tre, sidorna som jag har kvar att läsa och sedan ska jag svara på några biologifrågor!

kent + biologi

nu ska jag plugga biologi och lyssna på kent. kent är för övrigt bokade till peace & love. vill jag dit? jag vet inte. vill jag se kent! klart som fan! men vill helst till roskilde. sverige lockar inte. sverige är tråkigt. danmark däremot, lockar inte heller. men mer spännande än sverige. sverige är bara så .. vanligt.


vass


piss

mår piss.
jag orkar inte.
har så jävla ont i huvudet.
illa mår jag också.
är ledsen utan att ha något att vara ledsen över.
trött också.
sportlov nu tack!

vanilla

vaniljpudding och snor är lite samma grej. eller alltså, när man äter vanilj pudding känns det som om det skulle kunna vara snor .. slajmigt snor. typ. samma färg. eller nja. men ni fattar grejen! fast gott äre iaf!

svanen


den galne hästen

idag "skallade" manilla mig. hon slog upp huvudet rakt på min kind. det gjorde ont och efter ridningen hade jag fått ett rött märke där, men tror det håller på att försvinna nu.

fick iaf ställa in henne i stora stallet, som förra gången. där blev hon lugn, tills jag skulle gå och byta borsten mot en hovkrats för då snurra hon in sig i grimskaftet som var för långt och fick panik och stegrade sig. läskigt vare, men ridpasset gick som tur var betydligt bättre. hon var inte alls lika studsig och det var tur eftersom det var hoppning som gällde idag. det gick snabbt, men ändå kontrollerat över hindret, det var alltså inte direkt någon skengalopp men några studs blev det i volten som vi la mellan de båda två hindrerna. orkar inte gå in så mycket på vad vi gjorde mer än såhär

ikväll är det melodifestivalen. lasse lindh och björn gustafsson <3

mission turtle

"The WWF Youth Volunteer Programme enables small teams of committed and outstanding young people, aged 20-27, to have 2-3 month volunteer experiences working with WWF field projects in Madagascar, India, Bhutan and Fiji"

så står det om man klicka på Youth Volunteer på världsnaturfondens hemsida. vårat mission turtle kanske blir svårare än vad vi trott på grund av våran ålder?! jag har inte tänkt på det förut, men dom kanske inte vill ta in 17 åringar som hjälp. men va fan, vi är lika bra som dom, egentligen. och vi är fan så mycket bättre än alla djurplågare!!

äsch, vi kommer lyckas med det här. lätt som en plätt ska det bli. eller nja, men, positivt tänkande!

handle with care

http://www.advocacyonline.net/eactivist/user/userC.jsp?13487&EXAMIN=1

mamma + farmor och farfar

imorse hade mamma lagt ett paket på min plats vid bordet. innan jag gick till bussen ropade hon "ska vi äta frukost tillsammans?!" jag sa att jag inte skulle hinna (bussen skulle gå om 4 minuter) men hon berättade iaf om paketet på bordet till mig. gulligt. men hann ju inte ens kolla på det eftersom jag var tvungen att kila till bussen. gick snabbt som attans ner för backen, sen började jag springa. hann till busshållplatsen, gott och väl eftersom busskiten var försenad flera minuter. öppnade mammas paket sen när jag kom hem, en tåring var det i. en tåring, va fan ska jag med en sån till. men min mamma är knasig!

sen på sista lektionen i skolan fick jag ett sms, från farmor och farfar. "Kram PA ALLA HJARTANS DAG FRAN FARMOR O farfar". så gulligt! säkert första smset dom skickar. senare på bussen hem ringde farfar och förklarade att han inte fatta hur man ändrade stora och små bokstäver och hade inte manualen med sig upp till fjällen. pratade med honom en stund och la sedan på efter att ha bett honom hälsa till farmor. vädret i fjällen är toppen och mycket snö!

mamma har förresten köpt geléhjärtan men gav mig bara ett innan hon åkte iväg, med geléhjärtana för att jag inte skulle äta upp dom.

image36

alla hjärtans dag i bilder

DSC_0001.jpg picture by Septembeer
kom tidigare till skolan eftersom narin hade bakat

DSC_0004.jpg picture by Septembeer
anna och narins fina muffins

DSC_0006.jpg picture by Septembeer
pauline hade bakat chokladbollar

DSC_0011.jpg picture by Septembeer
annas typical foto pose

DSC_0015.jpg picture by Septembeer
en riktig kamerakåt människa är hon, men det är bra så att
jag har något att fota!

DSC_0017.jpg picture by Septembeer
i belive i can fly?

DSC_0021.jpg picture by Septembeer
amanda såg fram emot sin redovisning tydligen, som hon
för övrigt fick göra själv eftersom killarna i vår klass är så
inkompitenta!

DSC_0029.jpg picture by Septembeer
anna djupt koncentrerad i att knyta en turban på sitt egna
huvud

DSC_0038.jpg picture by Septembeer
amandas turban.
alltså det här med bildkommentarer,
det känns bara töntigt på nått sätt, men
fortsätter. töntigt är nice

DSC_0040.jpg picture by Septembeer
sen gjorde anna en turban på alva. nice. med min halsduk
som förresten är en MANSHALSDUK! men what the heck,
någon här hemma har gått och gömt den röda!

DSC_0041.jpg picture by Septembeer
pauline asgarvar

DSC_0057.jpg picture by Septembeer
dags för lektion numero ett, med OWE the man

DSC_0058.jpg picture by Septembeer
efter maten, som var hjärtplättar, gick jag och narin till fåren

DSC_0066.jpg picture by Septembeer
så söta ärom <3 narin ville få dom att putta på pinnen
tillsammans, dom gjorde det fram tills att jag kom med
kameran

DSC_0078.jpg picture by Septembeer
sen åt dom nästan upp min väska!

DSC_0079.jpg picture by Septembeer
sen ville narin tydligen att ena lammet skulle stå över min
väska

DSC_0090.jpg picture by Septembeer
trodde jag ladda upp bilden när lammet välte väskan (och
skita ner den!) men tydligen råka det bli den här istället,
men den är ju nice. typ

DSC_0095.jpg picture by Septembeer
så söta <3

DSC_0098.jpg picture by Septembeer
hehe, dom vita fåren va gosigast

DSC_0106.jpg picture by Septembeer
sen skulle jag lyfta fåret på narins befallning. det rapa och
prutta, typ

DSC_0109.jpg picture by Septembeer
gorm, inte lika söt längre, men still lite söt iaf

DSC_0112.jpg picture by Septembeer
fokus på gallret, gorm i bakgrunden

DSC_0114.jpg picture by Septembeer
fängelse


DSC_0133.jpg picture by Septembeer
så söt ären <3

DSC_0141.jpg picture by Septembeer
in i regnskogen för "djungelbilder"

DSC_0144.jpg picture by Septembeer
på djungelsafari?

DSC_0151.jpg picture by Septembeer
selma var arg

DSC_0153.jpg picture by Septembeer
back in the rainforest

DSC_0158.jpg picture by Septembeer
sen kom tobias. pauline bad honom gå in i djungeln, mena
väl inte riktigt sådär .. men han kröp in och gjorde två
tarzan poser, ni får se en!

DSC_0161.jpg picture by Septembeer
westside

DSC_0162.jpg picture by Septembeer
amandis

DSC_0163.jpg picture by Septembeer
annis

DSC_0164.jpg picture by Septembeer
mariis

DSC_0166.jpg picture by Septembeer
en kanin (sandra st)

DSC_0169.jpg picture by Septembeer
två söta flickor och en arg arab

 DSC_0173.jpg picture by Septembeer
JUMP!

alla hjärtans dag

alla hjärtans dag idag och jag tror inte att någon har missat det. hjärtplättar till lunch och muffins från narin och chokladbollar från pauline, och så lite kärlek från lammen. dock ser den inte så kärleksfull ut, men låt inte hans/hennes uttryck på en bild lura er!

fler bilder kommer, som en sammanfattning av dagen då jag tog med mig kameran till skolan idag. det var ungefär hundra år sedan sist ..

DSC_0100.jpg picture by Septembeer

lost

lost har börjat nu igen. det är nice, men det har börjat bli ganska så svårt. man måste ha hjärnan på rätt ställe för att fatta sometimes?!

oljeshejken

arab

pyamaspantsen

här under får ni ett bildbevis på att mina pyamaspants håller på att fixa för sin pension. igår fastnade jag med tån i hålet så det blev ännu större. måste hitta en ersättare snart, men det är svårt .. vår kärlek är ju så stor <3

pyamaspants

sommar i london?

är det sommar i london eller? ser ut så på dom.
bilden är för övrigt från facehunters blogg


give me

jag vill  ha:
massa nya kläder
en smalare kropp
bättre hy
längre hår
och sist men inte minst en resa bort från sverige

ge mig, tack

satans mage

på den senaste tiden har jag haft ont i magen. ganska så ofta. det är inte kul. nu är jag dessutom dålig i magen och jag ska på yoga snart. fan. kommer bajsa på mig mitt passet. alltså nej tack!

slår vad om att någon kommer prutta där idag. då kommer jag dö mer. seriöst, det är assvårt att inte börja garva och sitta och försöka tänka på annat mindre kul när någon nyss har fjärtat. så inga pruttar nu tack!

rip

idag flög en fågel in i ett fönster här. jag hörde ett BANG och gick och kolla vad det var. gissade nästan på att en fågel hade flygit in i ett fönster, och så var fallet. den låg på balkongen och ryckte, sen .. stilla. den var död. D Ö D. jag började gråta och sprang för att hämta papper så jag kunde ta i den. ville rädda den ju. men desirée ba: "den har brutit nacken. den är död". börjar nästan gråta igen. stackars lilla pippin!

RIP

homeworks

idag har jag skrivit klart min fysiklaborationsrapport, och den blev seriöst den sämsta jag någonsin har gjort. men allt kan inte alltid vara helt okej. min del av bellman powerpointpresentationen har jag även avklarat. asnice! fast måste iofs ställa in sen så att det blir tidsinställningar istället för "klicka med musen" inställningar. sen måste jag väl även komma fram till vad jag ska säga, kanske kanske maybe?!!

kanye west feat CHRIS MARTIN



f;r att se bilden p[ manilla m[ste ni g[ in p[ bilddagboken och sedan tillbaka. d[ syns den

hungrig

jag är huuuuuuungrig!

manilla

idag red jag. manilla. hon var galen när jag kom. kommer ut i utestallet där hon står, som vanligt går hon omkring i boxen som om hon hade myror i brallan. jag öppnade dörren och hon försöker nästan slunga iväg mig med sitt huvud. säger till henne att skita på sig (nä) och går sedan in till henne, ska precis till att stänga till boxdörren då hon puffar upp den och springer ut. jag fick tag på henne men kunde knappt hålla henne. hanna kom och tog över och ledde in henne i stallet och där fick hon stå i fölets box och äta sitt jäkla hö.

fick ett sår på handen och gick iväg och hämta plåster medans mamma borstade henne. hehe, mamma är min slav i stallet. visserligen bad jag henne inte att borsta henne, men hon gjorde det ändå.  innan hade jag tagit av täcket, jag fick löst hästskit på mig, inte så jävla mysigt kan jag säga!

ridpasset då! manilla studsa som en boll. ibland stod hon på stället och bara hoppade upp och ner. galen häst, men hellre en studsboll än en seg häst som man svettas hav bara över att få upp den i trav.

nu har jag ont i magen och huvudet. är lös. som fan. i magen alltså! ungefär som manilla.


ny dator

har fått min nya dator nu, så nu kan jag sitta i sängen och samtidigt vara inne på msn. fett nice. nu ska jag starta om den så alla nya program jag installerat funkar som dom ska.
adjö

the delaney

det här var första låten jag hörde med pete doherty! det var fruisluis som presenterade den för mig och det är jag evigt tacksam för!


bajsnödig i skolan!!

vaknade upp, trött as usual. åt väl frukost, gjorde mig iordning och stack ner till bussen efter att ha gett kaninerna vatten. gjorde ingenting med håret, varken plattade det eller kammade det, visserligen satte jag om knuten i håret, men that's it. ingen dusch heller!

bussen i brommaplan var sen. frös som fan i min klänning och strumpbyxor. och inga vantar har jag på händerna. imorgon då jävlar ska jag ha ett par vantar på mig! skulle klistrat ihop mitt, camillas och sandras powerpoint arbete innan etologin, men eftersom bussen var sen och camilla dessutom inte kunnat göra sin del pga virus så blev det inte så.

etologin innebar som vanligt film. sedan gick vi ut och kollade på hur långt korparna hade kommit  i sitt bobyggande. inte långt alls, owe trodde att dom inte ens skulle få ihop något bo iår. tror jag. lyssnade inte så noga eftersom jag knappt såg någonting där jag stod.

sen vare lunch och efter lunchen hände det fruktansvärda! jag blev bajsnödig! hade innan haft ont i magen, men inte "bajsnödigt ont" i magen, inte heller "mensvärks ont" i magen utan något annat "icke beskrivligt" ont i magen! asjobbigt var det iaf, fick fasen lov att dra upp strumpbyxorna över halva magen för att det skulle kännas okej. aja, åter till att jag faktiskt var bajsnödig, i skolan! det är verkligen en mardröm att vara bajsnödig i skolan, skulle aldrig få för mig att skita där! men nu var det nästan så illa att jag var tvungen att skita. narin och jag gjorde upp planer på hur vi skulle få ihop det. hon skulle vakta utanför och säga till när det var fritt fram för mig att komma ut från toan. fast så långt gick det inte, jag trollade bort bajsnödigheten och genomförde sedan min redovisning. sen blev det matte, seg som fan. sen vare bussen hem. den nyinsatta 336:an!! fett nice!


gör-det-själv-avskedsbrevet

Käre Läsare
Jag vet inte hur jag ska säga det här, men jag är kär i din syster. Jag tror att jag förstod det när din dvärg bet mig medan du åt enchiladas och jag såg dig slita kläderna av den galne munken.
Jag är säker på att du är känslig nog att förstå att din Honda suger.
Jag skickar tillbaka din ring och dina kärleksbrev men jag behåller ditt vänsteröra som ett minne.
Du ska veta att jag spelar in en film om vår vänskap
Lycka till på permissionen, Louise


tycker det är lika kul varje gång!!

ny buss

dom har satt in en ny 336, 15.40. inte mig emot, snarare tvärtom, asbra fan! nu slipper man svängen in till ekerö! fast jag vet inte, kommer kanske bara åka med den på torsdagar och så de måndagar och onsdagar då jag går på toa innan jag tar bussen eller helt enkelt är allmänt lazy.

kemiprovet gick bra. faktiskt. svarade på allt. om det sen är rätt eller fel är ju en annan grej, men det kändes iaf mycket bättre än vad det gjorde innan!

det enda som jag behöver göra som har med skolan idag är att öva inför redovisningen imorgon, dopning is the subject. på svenska. sen så kanske jag fortsätter på powerpoint arbetet om bellman, men det får vi se.

nu ska jag svara på narins youtube mail!

ciao!

kemiprov

kemiprov om .. 2 timmar och 3 minuter. är jag peppad? nej! kommer det gå bra? nej! såvida inte hela provet går ut på att räkna ut jämviktsgrejen K kommer det gå prima julskinka! men annars, nej! fi fan!

nu ska jag släppa ut knuten jag har i mitt hår, beundra lockarna som uppkommit och sedan ta en dusch, klä på mig, föna håret, platta det och sedan äta frulle. sedan blire knateli knat ner till bussen, sitta på den och sista minuten plugga lite inför provet och sedan smäller det! KABOM

nu äre 2 timmar och 1 minut kvar

soul meets body


nej

det går inge bra. usch. bajs. vill bara gå och dra ett täcke över mig!

bollen flyger

vid middagen idag blev jag påmind om bollen flyger. inte fasen vet jag varför vi kom in på just det ämnet. men för de som inte vet så är bollen flyger namnet på en låt som jag och desirée blev galna i när vi var små.

som jag minns det så var vi utomlands och mamma och pappa ute någonstanns. jag och desirée satt på golvet, lutande mot sängen som mamma och pappa sov i. vi tittar på någon musikkanal, antagligen, iaf så spelas en musikvideo. det är en tjej i en ganska så vit miljö. hon är själv klädd i vita kläder. och hela tiden i videon så följer hon efter en boll, därav namnet bollen flyger. eller vänta, tror hon börjar sittandes i ett rum, på en vit säng, och så kommer en vit boll flygandes, och sen följer hon efter den.

desirée var nog den som var mest galen i den här låten och blev helt hysterisk när mamma och pappa inte kunde förstå vilken låt som var bollen flyger. senare hörde vi iaf en låt på radio, som lät som bollen flyger. det var en the cardigans låt. desirée var ganska så säker på att det var lätt låt. men jag var det inte, och är fortfarande inte.

den dagen jag får reda på vad den riktiga bollen flyger låten heter ska jag fasen mig .. ja .. göra något över det vanliga.

respiration

är klar med biologi frågorna nu. får se hur det går på förhöret. en sak jag absolut inte fattar är den första "utblick " sidan. helt jävla knasig är vad den är.

what to do now? well, tror jag ska leka med kameran lite. pausade mitt pluggande en stund och hittade en massa inställningar på kameran som jag tidigare inte hittat till, så nu ska jag utforska dessa lite mer. men först måste jag gå ner och hämta linslocket till teleobjektivet innan jag glömmer bort vart jag har lagt det. sedan ska jag byta objektiv och sen ska jag fota mina fötter. kul!

sen då. vad gör jag sen när jag har fotat klart? hmm. plugga kemi? nja. plugga matte? nja. sova? av dessa alternativ är sova det mest lockande! får se vilket det blir. kanske läsa något?

en sak som är säker är iaf att jag vill ha nya kläder! en hel ny garderob fylld med nya kläder, tack!

fjätis

vill till fjällen igen!! <3 men nästa helg kanske! beror på hur mycket det är i skolan och vad mamma tycker. annars så kan vi ju åka utan mamma, det gick ju finemang förra gången .. ehe


last.fm

image33

tiotusende låten på last.fm!!!!! WOW! heter det ens tiotusende? tiotusonde? nä, nummer tiotusen! låt nummer tiotusen! eller kanske låt nummer tio tusen?

söndag

kom precis hem. har varit ute med pappa och delat ut reklam, på cykel. kan säga att det var lite slirigt, men cykel är mysigare än att gå!!

det är något som piper på mitt rum, inte kul direkt.

adjöken

snö

snö är det ute.
hej då

it's not the end of the world


pete doherty <3

3a6a2a2a.jpg pete doherty image by zorro_on_doughnuts

hade det här varit en helt vanlig man hade jag inte tyckt han var särskilt snygg. ganska ful ärligt talat. men nu är inte det här en vanlig man. det är pete doherty. den bäste. vem han är gör han snygg. han är ful. han är snygg. eller va fan, att han är pete gör mig confused! han ÄR snygg. han är pete <3

great

en lektion idag bara. soft som fan!

RSS 2.0