reduuuuuce

jag vill springa spåret.
jag jag vill inte springa spåret.
jag hatar att springa spåret.
fan.

2003

jag och desirée för 5 år sedan. ehehehee! den där tröjan lånade jag förresten ut till en tjej på eken cup, och jag har aldrig fått tillbaka den. bajskorv!

image34

bananer

idag har jag ätit tre bananer. eller kanske till och med fyra. herre jesus. men bananer är ju bättre än godis!

mango bar finns inte längre. blondinbella äger det nu och det heter barbella? stört

dotaaaaaaaaa

ska få en ny dator. eller få och få, jag betalar 3000 pappa betalar resten! asbra! köper den för typ 2000 kronor billigare än vad desirée betalade för samma dator (+en annan färg på ovansidan .. hon altlså)

today

försov mig imorse. fast ska jag vara ärlig så var det med flit, sov så jävla bra så jag tänkte att äsch vafan, en lektion gör väl inget att jag missar. en lektion blev till två .. biologi b och matte d. på mattelektionen gick dom igenom något viktigt som anna och amanda fick i uppgift att lära mig. kan inte skriva det här, but i have planes. MOAHHAHAHEHAOSFOS.

iaf så innebar sovmorgon något mer bra, förutom lite extra sömn, nämligen ett möte med eva, världens bästa lärare. for real! hon har nyss blivit pensionär och njuter av livet som pensis (stavning?) för fullt. hon tyckte synd om mig som hade så mycket kvar i skolan. haha, hon är så jävla bäst <3

pants

jag tror mina pyamas pants har sett sina sista dagar snart. har hittat flera hål nu och insett att tyget börjar bli tunt som typ spindelväv. alltså, det här är inte kul. jag älskar dom ju! RIP! fast än så länge ska dom få stanna kvar iaf några nätter!!

plutten <3

har ju ingen bild plutten så här kommer en !!!!!!!!!! <3

image31

duktig tjej

matte prov idag. sista talet, som var en soluppgift, gick nästan bäst. knasigt. kan ha varit så att jag gjorde fel och därför blev den så lätt? fast jag hoppas att fallet inte är så utan att jag helt enkelt är ett matte geni. man kan ju alltid drömma iaf.

engelska läxan är gjord. duktigt! den blev dålig. men bättre så än inget alls. om 2,5 timme ska jag vara i skolan igen. vi ska dissekera hjärta och typ lunga också. och alla kan komma och titta på oss eftersom det är öppet hus samtidigt. scary shit!!

ablaha ablaha. det viktigaste med den här dagen är ju att GOSSIP GIRL börjar. amanda, you have to see it!

adjöken fröken

ps. idag skällde busschafföuren ut ett stackars gammalt par. elakt!

morfar

idag opererades morfar. det gick bra dvs, han överlevde <3 tänkte klistra in en bild här men orkar inte leta fram någon bland alla miljontals urgamla bilder som jag nu har hittat. det är askul att kolla på dom, typ 5-4 år gamla bilder. CRAZY

desirées födelsedag

idag fyller fisen på bilden längre ner 15 år, och just nu väntar jag påa tt hon ska komma hem fråns tallet så jag kan steka dom jävla pannkakorna, för jag är hungrig som en varg! GRATTIS <3

289657-30

let's dance to joy division


p&l

"Extra bandsläpp från Peace & Love! Håkan Hellström, Mando Diao, Hellacopters, CSS, The Wombats, Adam Tensta + månda fler, se alla på www.peaceandlove.nu"

soft med mando diao, håkan och adam tensta. the wombats är bra också har jag för mig. för övrigt är jag stel som fan i vänster sida på vänstra vaden. inte kul. anna fick massera mig, men inte fan blev det bättre. suger fjärt. snart ska jag plugga matte. längtar redan <3

fitta

skolan suxksd! = sucks. orkar inte med att plugga. har alltid varit dålig på att plugga men nu är jag fan mig värre än någonsin. kan inte ens koncentrera mig i 2 minuter och får huvudvärk av att bara tänka på skolan. fitttttttttttttta

le finale

snart dags för finalen i handbolls em. jag kommer kolla även fast sverige inte är med. det är danmark - kroatien. vet inte riktigt vad jag hejar på. men tror nog danmark, det är ju trots allt vårat grannland.

har gjort mitt pilatespass, har gått ut med plutten, har städat deras bur, har läst klart hälften av det jag har kvar att läsa, har skrivit ihop något till djursjukvården och gjort en passande powerpoint del (som säkert inte kommer funka att öppna i skolan)

nu tror jag allt allt att matchen har startat. ciao!

make your own fly eyes


27e januari

danmark vann mot tyskland igår! bra!!!!

ska gå och sova nu igen, eller nej .. läsa ut animal farm så jag iaf har en läxa klar. jag orkar inte med plugg, det är drygt. minns knappt vad jag har att göra, eller jo.

läsa klart engelskaboken
göra min del till djursjukvårdspresentationen (dvs läsa en text på engelska och sedan skriva om den)
plugga lite matte, eftersom vi har prov på tisdag
göra fysikläxan, som kommer gå åt helvete

sen så finns det säkert något mer att göra. svenskan? fast den har vi inte satt något datum på så det blir antagligen någon gång nästa vecka, alltså inte veckan som börjar imorgon utan nästa, så den har jag iaf god tid på mig att göra.

förutom plugg så har jag tänkt att hinna med
gå ut med plutten
städa kaninburen
göra pilatespass eller prova på ett annat träningspass
springa spåret?
bada!!


nu går jag och läser, ciao!


handboll or no handboll ?


det där är en bild från sista året jag spelade eken cup. 2005.
(nummer 6 är jag?)


och det här är en från första året jag spelade eken cup. vi tog silver i b-finalen. jag vet inte vart jag har den medaljen, men nånstanns finns den. jag kommer fortfarande ihåg finalen. det var lerigt som in i helvet och jag kommer ihåg att vi såg ut som lermonster allihopa efter matchen. men glada var vi!
(nummer 5 är jag)

jag vill så gärna börja spela igen. men frågan är kommer jag ha tid och ork till det? hade det funnits ett seriöst skå lag hade jag lätt som en plätt gått med. men nu är det aik som gäller, eller möjligtvis spånga. väljer jag spånga tar jag inte de laget jag spelade med förut. dom sög fan rumpa. isf skulle jag vilja spela med 91 laget, de lag som julia spelar i. men det betyder en massa tjejer från högstadiet i spånga, som är det mest irriterande högstadiet i sverige, eller nej, i hela jävla världen!

släktkalas slut

nu har släkten åkt. fick min försenade julklapp av mina kusiner, fast det var inte förrens dom skulle åka hem som jag fick den. trodde nästan dom hade glömt bort den!

felix och dennis bråkade, som vanligt. dennis vägrade berätta hur man fick pengar på runescape och felix började grina som en liten bebis och sedan försökte han slå dennis, och som alltid så gick jag emellan, som den superheroen jag är!
 
felix fick aldrig veta hur man skaffade sig money och jag tror han grina minst fyra gånger till. spelberoende?

stallet

tänkte bara säga att nu drar jag iväg till le stable. adois amigos!

cliquot



tänkte ta en bild på bara amanda från dagen vi var i stallet. men den fanns inte i min bdb och jag orkar inte byta dator. så ni får mig på köpet. grejen med det här inlägget var att ni skulle börja läsa hennes blogg. do it! cliquot


nails

släktkalas imorgon. det innebär att farmor kommer. det låter som om det betyder värsta mardrömmen, men så är verkligen inte fallet! farmor är hur snäll som helst, visst kan hon vara lite jobbig ibland, men hon är fortfarande hur snäll som helst. varför jag då nämner att just farmor kommer är för att mina naglar har varit målade, sen i typ november, så färgen är ganska så avskavd nu vilket farmor inte gillar. dom var så under jullovet, och jag letade faktiskt efter aceton innan vi åkte upp till fjällen så jag kunde ta bort det. men jag hittade inget. och farmor kommenterade faktiskt inte mina naglar förrens efter två veckors umgänge. "du vet vad jag tycker om det där" sa hon och sedan "vi går och tar bort det där sen". men något sen kom aldrig, förrens nu idag då! så nu är mina naglar fräscha, just the way grandma like it!

ian benardo

narin sa att jag skulle söka på youtube på ian benardo and i did it. kul snubbe!


strumpbyxor

jag köpte ett par strumpbyxor idag. i wool. ull. dom sticks för fan!

tyskland sucks

okej. matchen var spännande. och bra. men tyskland är fittor! hens hår?! jävla tupp! och jansen, om det va så han hete. han behöver för fan inte lägga sig i om kim blöder eller inte! om det är så jävla petigt det där med blödningen så får alltså inte tjejer spela match när dom har mens? äre så den fittan menar?
aja. sverige ska fan med i os och spöa skiten ur tyskland!

tänker börja med handboll igen? bättre träningstider nu!


måndagar 18.30 - 20.00


tisdagar 18.00 - 19.00


torsdagar 19.15-21.30


söndagar: 18.00-19.00

ofta, men mucho bättre tider!


pepp

särskrivningspolisen tog mig. damn. om han/hon kollar närmare så skullle han/hon nog kunna hitta ett x antal fler särskrivnings fel! men jag bryr mig inte, för nu är det sverige-tyskland som gäller! fast jag har ont i huvudet som fan och känner mig allmänt väldigt hängig. håller kanske på att bli sjuk?! men det går inte, har inte tid med sånt. vore iofs fett skönt att bara få ligga i sängen och bara ligga där och inte göra allt. men too much in school för att jag ska kunna göra det.

men nu ska jag se fram emot vinsten emot tyskland! eller iaf en oavgjord match, då blire semi! go sverige, go sverige. farmor och farfar känner förresten jernemyrs parents via golfen. ballt! jernemyr är en hård man! utvisning minst en gång varje match.

källman

äre inte målvakten i spanien där i bakgrunden?
och så källman såklart!


blåbär

blåbärna jag äter nu är inte alls lika goda som de jag har ätit förut har varit. det är en ny påse nu så det kanske är därför. men prutt, dom andra var ju så goda!

pet shop boyyyyyyyyyyyys!!!

sverige - spanien

alltså, sverige - spanien var en jäkla rysare. vågade inte se i slutet nästan, men jag kollade ändå! bara gömde ögona under filten lite då och då.

15 sekunder kvar, spaniens anfall. handen uppe för passivt spel. spanien måste skjuta, dom gör det men tomas räddar! efteråt sa han att han själv tänkte skjuta eftersom det var så ont om tid, men han kunde missat. visserligen var ju spaniens mål tomt eftersom de hade bytt ut målisen till en extra spelare. men då fick han syn på källman. passar honom och han gör mål! 26-27 för sverige och slutsignalen går. tjusigt värre! kul för källman ocks som hittills haft en dålig em turnering. jag låter som ett sportfreak, men just nu saknar jag handbollen som bara den och kan tänka mig att åka till solna 4 dagar i veckan på dåliga tider för att träna!

romme igår också. jätte kul var det!

sverige - ungern

alltså fy satan vilken match. jag dog flera gånger och ville bara krossa domarna under en bajssko.
tack lennartsson <3

feist


vantar

det är nån jävel som har tagit mina vantar och gömt dom! varför just mina.? den jäveln ska ha stryk! hittar jag inte dom tills imorgon så får jag väl ta mammas supercoola vantar som kan skjuta laser, det du amanda!

nu ska jag gå och skita och sen vette fasen vad jag ska göra. kanske hjälpa pappa att bära in skidorna in the car och sedan ska jag väl lyssna på lite calvin harris och sen äre london live och sedan ska jag se klart på dagboken om jag orkar. sen så äre up early in the morning tomorrow. 06.15 har jag bestämt att pappa ska leverera mig till skolan inslagen i ett stort jävla rött paket. 06.00 tyckte pappa vi kunde åka eftersom det ändå inte är så mycket trafik sådär sjukt tidigt på morgonen. but it was a joke, aaaaaa jooooooooke. det kommer från grotesco va?

aja, imorgon ska jag äga alla i backen! woho, beredd er på trubbel, DUBBEL TRUBBEL! rnånting, minns inte riktigt vad dom hette, den som minns kan få skriva det. tack och hej, leverpastej!


vädrut

plötsligt blev det väldigt molnigt ute. nu ska jag ut och klippa pluttens klor, sedan läsa english och maybe göra klart svenskan, etologin och räkna some matte. but i dunno. palla skolan. urk. fast det är grymt skönt när man har allt gjort. så what the heck, börjar med skiten! 

och, svengelska is the shit!

fly eyes

första videon från youtube som inte är en musikvideo! tror jag? eller nej, det var fel! finns minst två fredag hela veckan klipp! damn


give me

förra inlägget blev knasigt. but who cares?!!!!
ge mig calvin harris album och den här väskan, tack!

bästa filmen

control var så jävla bra. <3 verkligen, verkligen! att den var svartvit gjorde dessutom det hela mycket bättre. han som spelade ian curtis var till och från snygg också.

äter blåbär nu. frysta blåbär är bäst <3

många hjärtan här. men vafan <3

sverige förlorade mot frankrike. inget hjärta här!

control

om 42 minuter går le bus som jag ska ta in till staden. i staden ska jag träffa narin och amanda och vi ska se på control. hoppas den är bra, för jag missar sverige - frankrike. men spelar in!

jag har ont i magen och är dessutom lös. inte så kul, nä! får ta en ibumetin innan jag knatar ner till bussen.


calvin harris

älskar låten!! <3



farmor

grandma fyller år idag och hon och farfar är i stockholm med båda mobilerna avstängda så jag kan inte ringa och gratta. det vare jävligaste. snart äre p3 guldgalan 2008 och så london live. det blir till att se på p3 och sen se london live i repris på, ja, en av de två dagarna det går i repris.

another girl another planet

alltså. jag tror pauline har haft den här på sin mp3 och spelat upp den för mig flera gånger och varje gång säger jag " åh, jag känner igen den här så jävla mycket " och nu vet jag varför. babyshambles har gjort en cover på den <3


the teenager

klurig bild det här. den jobbiga rörelsen får de två männen på sidan om kinesen att se ut att var assnygga
image28

men egentligen så är dom inte alls så snygga

image29

don't shoot me santa


the killers

känns som det var år sedan jag lyssnade på the killers. hade nästan glömt hur mycket jag gillar dom, men idag så fick vh1 mig att minnas dom. zappade runt och fastnade på vh1 som visade en the killers video, nånting med santa hete den. hade aldrig hört den förut eftersom den var från deras nyaste album. direkt efter att låten va slut gick jag och laddade ner sawdust. busigt, men killers is the shit! och dessutom, sen när började jag bry mig.

image27

don't shoot me santa heter låten. och den fanns visst inte alls med på deras album, men på vh1 stod det att albumet var sawdust iaf.

långkalsong

marcus ahlm

sverige vann! med 19-24 tror jag det var. tomas svensson är bra och marcus ahlm är snygg!
image26

handboll

kollar på sverige - island, handboll. får mig att sakna handbollen. och rätt som det var började jag tänka på hammarbys handbollsläger uppe i idre och jag fick lust att gå in på tyresös hemsida där ett x antal killar som var med på lägret spelade. killen som sover på bilden sköt mig ashårt i ansiktet och hade funny ögonbryn. är rätt så säker på att det är han iaf. hans pappa tvinga honom att säga förlåt sedan, hehe.

image25

itunes

alltså what the heck. nu fungerar det inte att spela upp låtar i itunes på den här datorn!

bajs

hade väldigt gärna bara hoppat över den här dagen..

next

det blev inge läsning. det blev istället made, ett som jag inte hade sett, för en gång skull, men jag slog på det 10 innan det sluta. surt sa räven om äpplet. eller det är så man säger va?
sen blev det next. ena mannen som va en av the daters luktade kattpiss, sa dom, har ju inte lukttv så jag vet inte om det stämde. but probably.

och just det. vg i fysik a. jag är bäst!

etologi

tänkte sätta mig och iaf börja på etologin. men så blev det inte för man kan ju knappt se vad det står i det där jäkla häftet. det ska ju ändå inte vara inne förrens nästa torsdag. eller kanske torsdagen efter den torsdagen. någon torsdag är det iaf, och vilken torsdag kan jag ta reda på i min almenacka när jag vill.

tror jag ska gå och läsa engelska boken nu, eller jag vet inte om jag orkar det heller. kanske ska gå och ta en powernap dårå?! dumdumdum. vi får la se som dom säger i göteborg.

adjöken

london live

kollade nyss på london live, eller det står fortfarande på men jag  lyssnar bara nu. rufus wainwright har gula tänder och beter sig väldigt bögigt.
albert hammond jr var mycket bättre än senaste gången han var med där. med samma låt tror jag allt? men hans ögon? såg fan ut som om han hade blivit stungen av ett bin. och sen det där jävla tuggummit, han hade det förra gången också. inte samma såklart, men ett damn tuggummi. det får han att verka så arrogant.
ugly betty snart. aoui!

the mouse, the bird and the sausage

idag klippte jag luggen. när jag hade kommit halvvägs fick jag panik, som vanligt när jag klipper luggen. massa ångest tankar poppade upp "varför i helvete klipperu luggen själv louise?!!!" men as usual så blev resultatet bra. jag är en bra frisör!

289657-24

jag är snyggare på bilder jag tar själv än i verkligheten. perkiläääää. min morfar är från finland, men bara för det så betyder det inte att jag kan stava till perkilää.

au revoir!              det kan jag stava till, ha!

romme

jag ska till romme. yes. eller om det blir minst 40 anmälda, men det kommere bli. annars stryper jag hela skolan.

parfymen, the perfume, är för övrigt världens stördaste film!

tack och hej från mig

skivor

desirée har lärt sig att köpa bra skivor. that's good. för nu kan jag låna hennes, mucho tres very bien.

ridning igen

första ridningen på en månad. jag har saknat det!! men nu är alla hästar friska och krya igen, förutom tara som har varit halt ett tag. men mamma sa att lisbeth hade sagt att hon hade blivit bättre. tur, för annars så är kungsberga rätt snabba på att fatta beslutet avlivning, tyvärr.

efter lite tjafs mellan mamma och pappa om vem som skulle köra så blev det tillslut pappa som följde med mig upp. fick välja häst och valet blev benjamin, som jag inte har ridit sen i somras då jag hyrde honom. passet gick hyfsat, var lite seg skulle man kunna säga och fick dessutom ont i knät. pappa satt som vanligt upptagen med annat, den här gången var det mobilen som tog hans uppmärksamhet, förmodligen spelade han spel, men det vågar han inte erkänna!

nu ska jag ta ett bad och sedan ska jag och mamma ut och tjäna pengar på att dela ut reklam. piss väder ute men som sagt var, man får pengar för det!

felix

nu sitter jag och felix och pratar om kärlek. eller ja, pojk- och flickvänner.

felix är så gullig, han skriver hjärtan till mig hela tiden <3

let's dance

let's dance är iaf ett skit program! jag tröttnade redan efter 10 minuter men satt ändå kvar till 20.20, sen gick jag ner och fixade konservmandariner, haha.
grejen jag inte förstår är att även fast let's dance är ett skitprogram så sitter jag ändå och ser på det! visserligen på datorn så jag ser bara på halvtid medans jag skriver till anna på halvtid. men jag ser fortfarande lite på progammet. va fan liksom!

bajs

felix berättade för mig att han hade "dere"

men det var inte det jag tänkte skriva, kom bara och tänka på det pga rubriken jag valde. det jag skulle skriva var .. att jag hatar när det blir dubbla inlägg och så tar man bort det inlägget som man fått en kommentar till. prutt och förlåt!

rea

idag har jag köpt 3 grejer på 50 % rea. ganska bra, allah allah!
en tröja
ett linne
ett till linne

sen köpte jag en skiva med, men den var inte på rea, men man fick en skiva på köpet.

med andra ord har jag gjort kap idag!!?

adjöken


torsdaaaaaaaaag

torsdag idag. sovmorgon och minus två lektioner! det betyder endast två lektioner totalt! asbra!

igår tänkte jag göra pilates på morgonen innan skolan, men inte fan har jag sån lång sovmorgon att jag orkar gå upp tillräckligt tidigt för att göra det, nä.

egentligen är det jobbigt med sovmorgon, på torsdagar iaf. för just torsdagar så är alltid hela jävla familjen i badrummet! alltså varför just på min sovmorgons dag! era jävlar!

jaja, nu ska jag mova mig från stolen och antingen in till badrummet, om det är ledigt, eller downstairs to the KITCHEN!

I'M READY I'M READY FOR THE FLOOR!

aloha

jag vet inte vad jag ska skriva. jag vill skriva något. men igen, jag vet inte vad!

idag var jag hos skolsyster. jag ville att hon skulle kolla mitt munsår och knastrandet i öronen. åt munsåret sa hon att det bara var en spricka och att det skulle läka ihop med tiden (det har redan varit där sen 21a december). det bästa var att hon sa att det inte var herpes, jag var faktiskt lite orolig för att det skulle vara det, kul att ha munherpes liksom! nä.
ang knastret i örat sa hon att jag skulle till en doktor och kolla det, som tur var skulle skoldoktorn komma klockan 13.00, så efter matten som slutade 12.20 gick jag ner till apoteket för att köpa munsårssalva med narin som sällskap. den var dyr, 74 spänn! sen väntade jag med narin och pauline på bussen. (pauline den jäveln ville inte följa med oss in på apoteket för hennes buss kom "snart". snart var mer än 10 minuter)
när bussen hade åkt gick jag till skolan och fick komma in innan ett. skoldoktorn kollade i mina öron och sa att jag hade vätska där. det enda rådet jag fick var att tryckutjämna några gånger om dagen och sen prova med nässpray några dagar. det kan ta veckor innan vätska i örat försvinner. jag dör!


hot chip

hot chips nya. bra som fan!

mat

klockan är snart två och jag tror ingen ens har börjat med maten. fy!

the weight of the world

du behöver inte se på videon (som inte är en musikvideo anyway) utan lyssna på låten!

pete är min man

konversationen mellan mig och tilda pettersson (tobias lillasyster) ang min visningsbild. först frågar hon om det är jag, jag skrev nej och då fråga hon om det var min pojkvän, jag skrev ja innan den inklistrade konversationen tar vid ..

louiSE säger:

jag bara skoja .. det är inte alls min pojkvän

Pettersson säger:

joo

louiSE säger:

jasså?

Pettersson säger:

vem är det då?

louiSE säger:

pete doherty

Pettersson säger:

jag får gissa

louiSE säger:

men jag skrev ju vem det var

Pettersson säger:

på engelska

Pettersson säger:

jag gissar på pappa?

louiSE säger:

nej

louiSE säger:

pete doherty är hans namn

Pettersson säger:

vems?

louiSE säger:

killen på bilden

Pettersson säger:

men

Pettersson säger:

är det din man?

louiSE säger:

vad tror du?

Pettersson säger:

men säg på svenska

louiSE säger:

du förvirrar mig

alltså, segt, men det går kanske i släkten?!


young@heart

kollade nyss på slutet av ett program som hette young at heart och handlade om en kör vars medlemmar var runt 80 år. det var faktiskt riktigt gulligt att se och man blev glad av att se dom stå där på scen och sjunga. haha. vet inte riktigt varför jag kände så, kanske för att det visar att man kan ha kul även fast man är pensionär?!

kevin flamme

efter 11 dagar i fjällen och 2 hos farmor och farfar är jag hemma! skulle åkt hem till amanda idag, men anna är sjuk + att klockan blev mycket och jag har bara ett terminskort och det tar 1,5 h timme att åka ifrån viksjö piksjö så här sitter jag alltså och fryser om fötterna för den som vill veta!





 

snyggaste modellen, jag dör!

RSS 2.0